Beste nieuws en artikelen uit Nederland

Dit zijn de voordelen van een etiketten printer!

De etiketten printer of labelprinter wordt in veel bedrijfstakken veelvuldig gebruikt. Denk maar aan ondernemingen binnen de logistiek, gezondheidszorg, kantoren en diverse soorten winkelketens. Met dit apparaat kun je naast etiketten labels, tekstjes, barcodes en afbeeldingen in zwart-wit en kleur printen. Wat maakt een etiketten printer van etiketten.nl een goede investering? In dit artikel ontdek je de voordelen.

Tijd besparen

Veel bedrijven gaan in deze tijd snel digitaliseren. Het zelf maken en schrijven van etiketten is met een etiketten printer verleden tijd. Het creëren van eigen labels wordt met dit apparaat een fluitje van een cent. Foutjes zijn makkelijk te voorkomen of te herstellen. De printer bespaart je bovendien een hoop tijd ten opzichte van het handmatig vervaardigen van etiketten. Zelfs op afstand druk je met behulp van je smartphone in korte tijd een flinke stapel etiketten af.

Verzorgde uitstraling

Met een labelprinter bepaal je gemakkelijk de opmaak zodat je ieder etiket in de stijl van jouw bedrijf af kunt laten drukken. Met een printer ziet de opmaak er altijd strak uit, en ben je verzekerd van mooie etiketten in dezelfde huisstijl. De printer is bovendien in staat om etiketten scherp af te drukken. Handig voor het weergeven van houdbaarheidsdata en codes. Duidelijke etiketten dragen bij aan een verzorgde uitstraling en stevige branding van jouw bedrijf.

Kosten besparen

Behalve tijd bespaar je met een printer ook kosten. Zoals hierboven al aan bod kwam, kun je met een labelprinter je eigen etiketten ontwerpen. Je bent dus niet afhankelijk van een ontwerper die jouw huisstijl bedenkt of een drukker die jouw onderneming van een stapel nieuwe etiketten voorziet. Dit bespaart je een hoop extra kosten.

Verschillende materialen

Etiketten printers drukken naast etiketten ook een hoop andere materialen af. Papieren labels zijn het meest gebruikelijk, maar je kunt ook kiezen voor etiketten van kunststof of met een zelfklevende laag. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Groene investering

De aanschaf van een etiketten printer is in het begin een investering. Maar na verloop van tijd loont het enorm. In de portemonnee merk je dit doordat je bespaart op extra kosten. Daarnaast is het een groene en daarmee duurzame investering. Labels die door een printer zijn afgedrukt, slijten veel minder snel dan met de hand geschreven etiketten. De langere levensduur hebben ze te danken aan de inkt die bestand is tegen allerhande invloeden als vocht en (zon)licht. Heb je een stapel etiketten geprint, dan gaan ze dus lang mee. Op etiketten.nl ontdek je de nieuwste etiketten printers om direct mee aan de slag te gaan.

 

Previous Article

De kunst van gevelbekleding

Next Article

Alles wat je over een health coach moet weten!

You might be interested in …