Beste nieuws en artikelen uit Nederland

Luxueus slapen met een moerbei zijde kussensloop

Een moerbeizijde kussensloop is een luxueus accessoire dat in elke slaapkamer hoort. Waar is de moerbeizijde kussensloop van DoreandRose goed voor? De moerbeizijde kussensloop is goed voor je huid en haar waardoor je zal gaan slapen als een Doornroosje.

Wat is moerbei? 

Moerbei is een natuurlijk materiaal dat zacht aanvoelt en is hypoallergeen. Dit is een ideale uitkomst voor mensen die last hebben van een gevoelige huid, doordat het minder wrijving veroorzaakt in vergelijking met katoen. De zijden moerbeikussensloop vermindert ook de kans op acne, huidirritatie en rimpelvorming. Dit resulteert dat je huid er langer gezond en stralender uitziet. Het is een hele fijne uitkomst voor mensen met huidaandoening zoals rosacea en eczeem.

Verbeterde hydratatie

Hydratatie is erg belangrijk voor de huid en haar hier biedt de moerbeizijde kussensloop van DoreandRose hulp bij. Deze kussensloop helpt om het vocht in de huid vast te houden. De meeste materialen zoals katoen absorberen juist vocht uit je huid. Zijden materiaal behoudt juist het vocht waardoor je huid gehydrateerd blijft tijdens je nachtrust. Dit is ideaal voor mensen die kampen met een droge huid.

Vermindert haarbreuk

Een moerbeizijde kussensloop vermindert ook klitten en haarbreuk. Dit komt doordat er tussen de kussen en het haar geen wrijving is waardoor je haar geen last krijgt van gespleten haarpunten en haarbeschadiging. Het helpt ook om de natuurlijke oliën in je haar te behouden, zodat het glanzender en gezonder uitziet.

Met een temperatuurregulerende eigenschap

De moerbeizijde kussensloop heeft een temperatuurregulerende eigenschap. Gedurende de zomer voelt de kussensloop koel aan en gedurende de winter voelt het warm aan, hierdoor ervaar je een comfortabele nachtrust. Zijden stof is een stof dat ademt en voert hierdoor vocht en warmte af.

Hypoallergeen

Een kussensloop van moerbeizijde is van nature hypoallergeen en is immuun tegen schimmels, schimmelsporen en huisstofmijt. Dit is een ultieme uitkomst voor mensen met astma of andere allergieën. Omdat de zijden kussensloop hypoallergeen bevat en het immuun is kunnen de allergische reactie worden verminderd waardoor je ook een gezondere en fijne nachtrust krijgt. De moerbeizijde kussensloop is een duurzaam product, het wordt op milieuvriendelijke wijze geproduceerd. De zijderupsen worden gebruikt om moerbeizijde te produceren.

Een scala aan voordelen

De moerbeizijde kussensloop biedt veel voordelen voor huid en haar en zorgt daarnaast ook voor een betere nachtrust. Hoewel het iets prijziger is dan een katoenen kussensloop is het de investering meer dan waard je kan er veel profijt uithalen, het biedt comfort, het helpt tegen huidaandoeningen en het is goed voor je haar en het zal geen haarbeschadigingen meer opleveren en doordat het biologisch afbreekbaar is lever je op die manier ook een steentje bij aan het milieu. Daarnaast is het een waardevolle toevoeging aan je dagelijkse schoonheidsroutine.

Previous Article

Bescherm belangrijke gegevens met specialistische dataverwijdering!

Next Article

Creëer een unieke ode aan jouw zwangerschap!