Beste nieuws en artikelen uit Nederland

Creëer een unieke ode aan jouw zwangerschap!

De meeste vrouwen vinden het fantastisch om zwanger te zijn. Zo’n klein wezentje dat in je buik groeit, dat helemaal van jou is, dat is toch een waanzinnig idee. Veel vrouwen zijn dan ook extreem vrolijk tijdens hun zwangerschap, ze krijgen energie voor tien en vinden alles leuk en lief. De hormonen gieren door je lichaam, en deze dragen eraan bij dat je je zo top voelt tijdens een zwangerschap. Je voelt je gelukkig en alles draait om je ongeboren kindje. Daarnaast krijg je een soort boost qua beauty betreft. Je gaat echt stralen als je zwanger bent, en daarnaast krijg je een volle bos haar erbij. Je ziet eruit om door een ringetje te halen. Daarnaast is iedereen behulpzaam als je zwanger bent, ook iets wat niet verkeerd is. Het is daarom logisch dat veel vrouwen later met weemoed terugkijken naar hun zwangerschap. Het was toch zo’n fijne periode! Het is daarom onwijs leuk om een blijvende herinnering aan je zwangerschap te creëren in de vorm van een beeldje van de zwangerschap!

Een blijvende herinnering aan jouw zwangerschap

Een blijvende herinnering aan je zwangerschap is iets waar je je leven lang plezier van gaat hebben. Een gipsen buik is een vrij standaard manier om dat te doen, maar dat doen heel veel vrouwen al. Het is veel leuker om out of the box te denken en een creatieve en unieke herinnering te creëren aan deze prettige tijd. Een 3D beeldje van jouw zwangere buik is bijvoorbeeld een geweldige manier om jouw zwangerschap te eren. Deze magische periode wordt nu omvat door een 3D beeldje. Dankzij een goede scantechniek wordt jouw buik optimaal geobserveerd, zodat het beeldje echt totaal op je lijkt. De camera maakt wel tot 30 foto’s per seconde, zodat ieder hoekje en iedere bobbel gevisualiseerd wordt. Bovendien mag je zelf de kleur en het materiaal kiezen, zodat het beeldje helemaal aan je wensen voldoet. Dit beeldje kan je bij Mijn Baby Buikje op maat laten maken.

Een uniek geschenk

Als je een origineel cadeau zoekt voor een Babyshower of een Gender Reveal party, dan is een 3D beeld van de buik van de zwangere een waanzinnig goed cadeau! Het is helemaal niet leuk om een standaard cadeau te geven zoals een voedingskussen of een schattig pakje met stipjes, of een avontuurlijk prentenboek. De meeste vrouwen worden toch overladen met cadeaus waar ze op den duur niets meer aan hebben, omdat hun kleintje het niet meer past, of omdat het niet meer relevant is. Het is dan onwijs leuk om een blijvende herinnering aan de zwangerschap cadeau te doen in de vorm van zo’n gaaf 3D beeld van haar babybuik. Dit kan je bij Mijn Baby Buikje kopen!

Previous Article

Luxueus slapen met een moerbei zijde kussensloop

Next Article

Ontdek de Beste Elastische Veters voor Comfort en Gemak