Beste nieuws en artikelen uit Nederland

Ga voor een autobed op de kinderkamer

Sinds onze nationale trots Max Verstappen iedere grand prix met overmacht wint, is autoracen inmens populair in Nederland. Niet alleen bij volwassenen, ook kinderen genieten van het kijken naar de formule 1. Ze hebben interesse in alles wat met auto’s te maken heeft.
Hoe leuk is het dan om als autoliefhebber een bed in de vorm van een auto op je slaapkamer te hebben. Dat is toch de droom van vele jongens en meiden.

Webshop Emob

Emob is een online interieurshop. Deze webshop is opgericht in 2009 als webshop voor spullen voor de kinderkamer. Al snel wisten vele tevreden klanten deze webshop te vinden en in de loop der jaren is Emob uitegroeid tot een online shop voor alles rondom het interieur. Ook na deze uitbreiding, staan klanttevredenheid, service en een goede prijs-kwaliteitverhouding centraal.
Emob is bij uitstek de webshop als je op zoek bent naar een autobed.

Voordelen van een autobed

Een autobed is voor veel kinderen de ideale plek om heerlijk in te slapen. Dit bed heeft echter nog veel meer voordelen dan alleen het bieden van een goede nachtrust. Je kunt namelijk ook lekker spelen in en rondom deze slaapplek. Autobedden van Emob stimuleren het rollenspel, kinderen laten hun fantasie de vrije loop en wanen zich op hun slaapkamer een coureur of een prinses bij een prachtig bed in de vorm van een koets. Vriendjes en vriendinnetjes zullen het zeker heel gezellig vinden om een nachtje te komen logeren in deze gezellige slaapkamer.

Autobedden van Emob

De autobedden van Emob zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten. Voor de peuters zijn er ledikanten van 70×140 centimeter. Deze bedden zijn laag en hebben verhoogde zijkanten. Je kleintje kan in deze peuterbedden veilig kan slapen, zonder uit bed te vallen.
Voor de grotere autoliefhebbers, namelijk kinderen vanaf ongeveer vijf jaar, hebben de bedden een afmeting van 90 x 200cm.
De bedden zijn gemaakt van MDF. MDF is een plaat die gemaakt is van geperst hout, hierdoor is het een stevig materiaal dat goed tegen een stootje kan.

De meeste autobedden hebben extra opbergruimte, ideaal om speelgoed of extra beddengoed in op te bergen.

De keuze is reuze

Emob heeft een ruime keuze aan autobedden. Naast stoere bedden in de vorm van een raceauto, is er voor de fans van brandweerman Sam ook een bed in de vorm van een brandweerauto te koop. Of wat dacht je van een stapelbed dat eruit ziet als een bus uit Londen. Ook aan de meiden is gedacht, zij kunnen dromen van een koninklijk leven in hun prinsessenbed. Liefhebbers van katten zullen zeker gaan voor een hip roze bed van Hello Kitty!

Previous Article

Internetmakelaars vergelijken: 9 essentiële tips voor de beste keuze

Next Article

De kunst van gevelbekleding

You might be interested in …