Beste nieuws en artikelen uit Nederland

Wat zijn de voordelen van IT huren voor mijn bedrijf?

Ben je op zoek naar de opties om flexibele IT-apparaten te huren, maar weet je niet wat de echte voordelen zijn van IT huren? In dit artikel lees je alle ins en outs over het huren en flexibel inzetten van IT om je efficiëntie te verhogen.

Waarom zou je IT huren?

Wordt de performance of beschikbaarheid van je datasystemen bedreigt? Heb je een escalatie, overbrugging, tijdelijke projecten of nu direct meer rekenkracht en capaciteit nodig? Kies dan voor het huren van een technologische bypass, swing box of een tijdelijke identieke IT-omgeving van IRENT. Je wilt een directe oplossing voor het probleem en kan deze voor korte en lange termijn inzetten. Kies voor flexibiliteit, efficiëntie en zekerheid dat je IT-omgeving juist en volledig doordraait met het huren van IT voor je bedrijf.

Piekmomenten

Heb je behoefte aan extra rekenkracht vanwege een piekmoment dat vraagt om meer capaciteit? Dan wil je geen grote investeringen doen voor deze korte periode. Huur dan eenvoudig en veilig extra rekenkracht, VM’s, laptops, desktops, netwerkpoorten of storage en all je processen draaien schadeloos.

Overbrugging tijdens een IT-migratie

Ga je een transitieperiode in zoals bijvoorbeeld een IT-migratie naar de cloud? Dan kan je tijdelijk een volledige IT-omgeving huren. Het grote voordeel is dat je ervan verzekerd bent dat je IT-omgeving feilloos doordraait tijdens de overbruggingsfase. Kom je er in de overbruggingsperiode achter dat je meer uitbreiding nodig hebt of dat een van je supportcontracten verloopt? Ook dan stel je al je processen eenvoudig veilig met het inzetten van gehuurde IT-apparatuur tot je besluit grotere investeringen te doen.

Tijdelijke projecten

Tijdelijke projecten vragen vaak om meer IT-capaciteit en je wilt vooraf weten welke kosten dit met zich meebrengt. Door specifiek te kijken welke servers, storage, netwerken, desktops of laptops je nodig hebt, kan je eenvoudig een rekensom maken. Je bepaalt zelf de configuratie, support, het beheer en het onderhoud dat je nodig hebt. Ga je van start? Dan betaal je ook alleen voor de extra capaciteit die je ook echt inzet.

Escalatie en spoedlevering van IT apparatuur

Bij escalatie, zoals het uitvallen van je systeem is het huren van IT dé oplossing. Binnen twee uur kan je al met een spoedlevering een vervangend systeem of IT-omgeving in huis hebben. Dit is een voordeel waar bijna niets tegenop kan, want hoe anders kan je direct je bedrijfsproces door laten draaien?

IRENT voor de perfecte oplossing

De keywords voor IT huren zijn veiligheid, efficiëntie en bedrijfseconomische oplossingen! Het tijdelijk inzetten van IT-oplossingen helpt ondernemingen tegen allerlei bedreigingen van datasystemen en onverwachte IT-situaties. Twijfel niet, kijk naar het aanbod van IRENT en geniet van alle mogelijkheden en voordelen die het huren van IT jouw bedrijf oplevert.

Previous Article

De minimalistische aanpak: Slanke sluitingen voor je schoenveters

Next Article

Revitaliseer je gevel met Butlergroep.nl: Meer dan alleen schoonmaken!

You might be interested in …