Beste nieuws en artikelen uit Nederland

Geef je woonkamer een persoonlijke touch met zelf ontworpen muurcirkels

We houden allemaal van een persoonlijke sfeer in onze woonkamer. Een persoonlijk tintje. Een herkenbare stijl. En dus ga je graag aan de slag met nieuwe trends, zolang die maar bij jou passen uiteraard. Met een wanddecoratie boven de bank sla je meerdere interieur vliegen in één klap.

Weg met de saaiheid

Wanddecoraties zijn een bijzondere mogelijkheid om je interieur in één kleine klap te veranderen. Niet te groot, niet te klein, maar heel subtiel. Een wandcirkel voor de woonkamer, ook wel muurcirkel genoemd, kan worden gemaakt van verschillende materialen: forex, aluminium en plexiglas. En je kan je voorstellen dat plexiglas de meest luxe uitstraling heeft. Muurcirkels bieden onbegrensde mogelijkheden: alles wat je maar wilt, kan je erop laten afbeelden. Reken maar dat bijvoorbeeld een wanddecoratie boven de bank je elke keer opnieuw weer zal opvallen. En dat je complimenten zult krijgen van vrienden en familie.

Laat meer van jezelf zien

Vind je het leuk om een meer persoonlijke sfeer aan je woonkamer te geven? Of wil je je lievelingsdier een mooie plek geven? Het kan allemaal. Ben je een enorme natuur fan en wil je bijvoorbeeld de jungle, uitgestrekte stranden of een unieke zonsondergang in je woon- of slaapkamer? Met een wand cirkel voor de woonkamer kan elk geweldig idee snel werkelijkheid worden.

Je eigen atelier aan de muur

Ben je een creatieveling in de zin van kunst maken? Teken je, schilder je, maak je mandala’s? Al jouw creatieve uitingen kun je vastleggen in een wanddecoratie boven de bank. Of naast de eettafel. Of in de slaapkamer of het toilet. Net waar jij vindt dat een wand cirkel het mooiste past. Met een wand cirkel voor de woonkamer geef je net dat extra accent aan jouw living, de ruimte waar je dagelijks heel wat uren verblijft.

Decoreer erop los

Heel wat mensen veranderen regelmatig hun interieur of zelfs de hele stijl van hun woonkamer. Met een wand cirkel voor de woonkamer breng je nieuwe accenten aan. Muurcirkels zijn duidelijke en herkenbare veranderingen in elke ruimte, voor slechts een kleine investering. Je kan elke gewenste foto of andere afbeelding eenvoudigweg uploaden en niet veel later heb je je wanddecoratie boven de bank al in huis. Voor een paar tientjes geef je elke ruimte in huis een nieuwe look.

Voor diverse ondergronden

Een wand cirkel voor de woonkamer kan je op diverse ondergronden aanbrengen. En wat houdt je tegen om ergens een muur cirkel neer te zetten? Een muur cirkel wordt zomaar het nieuwe fotolijstje, maar dan als creatieve uitspatting.

Previous Article

Mondzorgpraktijk Driehuis: Uitblinkende Tandheelkundige Zorg in Velserbroek

Next Article

Het nut van een goede bedrijfspresentatie

You might be interested in …