Beste nieuws en artikelen uit Nederland

De voordelen van een disselkist voor de aanhanger

Een disselkist voor de aanhanger heeft veel voordelen. Het scheelt je ruimte in de laadruimte van je aanhangwagen en je kan deze ook goed afsluiten door middel van het slot. We vertellen je hieronder graag nog meer over de voordelen van een disselkist voor de aanhanger.

Ruimte voor het opbergen van allerlei spullen

Als je met een aanhanger de weg opgaat, heb je in de meeste gevallen een bagagenet nodig en spanbanden om de lading tijdens het vervoer goed op zijn plek te houden. Deze spullen nemen normaal gesproken best wat ruimte in. Door dit soort aanhanger accessoires (zoals gereedschap en bijvoorbeeld reservelampen) in een disselkist op te bergen scheelt dat laadruimte in de aanhanger.

Disselkist voor aanhanger kan ook op slot

We hadden het net al even over een aantal aanhanger accessoires, die je doorgaans bij je wil hebben als je met de aanhanger de weg opgaat. Uiteraard wil je ook graag deze spullen erin laten zitten, als de aanhanger op je eigen oprit of in een stalling staat. Om te voorkomen dat dieven er met je gereedschap, de spanbanden en andere zaken vandoor gaan, kan je de disselkist op slot doen. Dit is veel veiliger dan dit soort spullen los in de laadruimte van je aanhanger te bewaren.

Alles overzichtelijk bij elkaar

Een ander belangrijk voordeel is dat het je ook tijd scheelt. Want zeg eens eerlijk, hoe vaak heb je niet als je met een beladen aanhanger de weg op wil gaan dat je nergens je bagagenet kan vinden? Het kost je onnodig veel tijd om steeds eerst naar dit soort dingen te moeten gaan zoeken. Hetzelfde geldt waarschijnlijk ook voor de kentekenplaat die je er wellicht niet altijd op hebt zitten. Alles wat nodig is voor de aanhangwagen, berg je in een disselkist voor de aanhanger heel overzichtelijk op.

Disselkist voor aanhanger meestal waterdicht

Nog een heel belangrijk voordeel van een opbergkist voor op een aanhangwagen is dat de meeste disselkisten voor aanhangers volledig waterdicht zijn. Dit is heel handig en fijn. Want dit voorkomt ook dat bijvoorbeeld gereedschap en sloten mogelijk zouden kunnen gaan roesten omdat de spullen in aanraking komen met vocht. Doordat de disselbak waterdicht is zijn je aanhanger accessoires goed beschermd tegen vocht zoals bij een fikse regenbui. Je hoeft om die reden ook niet iedere keer alles weer uit de disselkist te halen, als je de aanhangwagen even niet gebruikt. Alles is veilig en vooral waterdicht opgeborgen.

Previous Article

Professioneel Schoonmaakbedrijf Zaandam

Next Article

De vele voordelen van een weekkalender

You might be interested in …