Beste nieuws en artikelen uit Nederland

BAS Visual Storytelling | Jouw freelance videograaf in Deventer

BAS Visual Storytelling | Jouw freelance videograaf in Deventer, Nederland

Ieder bedrijf, iedere organisatie en iedere persoon heeft zijn eigen verhaal. Hier nemen wij je mee in ‘onze verhalen’. Met beelden en woorden zorgen wij ervoor dat het verhaal van deze bedrijven, organisaties en personen voor altijd zullen voortleven.

Aftermovies, bedrijfsvideo’s en meer! 

Sinds 2020 is BAS Visual Storytelling bezig met het vastleggen van verhalen, eerst vanuit Twello en inmiddels vanuit Deventer. Met in het eerste jaar direct mooie opdrachten voor onder andere Dutch Open, de Dutch Water Week en meer zijn we de jaren opvolgend doorgegroeid tot een leuk bedrijf met toffe opdrachten. 

Wij vertellen graag verhalen, verhalen in de breedste zin van het woord. Dus of het nou gaat om een aftermovie, een bedrijfsvideo, een video voor social media of een bruiloft, wij staan voor je klaar! Inmiddels hebben we voor iedere categorie waarin we werken al meerdere projecten afgerond en gezorgd voor blije klanten!

Kosten van onze video’s

BAS Visual Storytelling werkt heel inzichtelijk en transparant, wij willen niemand opzadelen met hoge kosten voor videoproducties die niet van te voren ingeschat waren. Daarom proberen wij voorafgaand aan het project altijd even een offerte te maken, met daarin een inschatting van de totale kosten van het laten maken van bijvoorbeeld een aftermovie. Van oudsher wordt er vaak ingeschat dat het laten maken van een video duur is, maar tegenwoordig kun je met een beperkt aantal uren een hele leuke, mooie video maken voor bijvoorbeeld social media. Dus ben je bezig met een plan voor een video, laat het ons vooral even weten, dan kunnen wij je helpen met een goede inschatting maken van de totale kosten. 

Wat anderen van ons vinden

“BAS Visual Storytelling heeft voor ons meerdere keren werk van hoge kwaliteit geleverd. Voor Nederlands grootste internationale golftoernooi (het Dutch Open) en het Olympic Festival produceerden zij een social-media serie en aftermovies, die bij zowel partners en sponsoren als het publiek, enorm goed scoorden. Wij zullen ook in de toekomst vaker gebruik maken van BAS.”

 

https://www.basvisualstorytelling.nl
Previous Article

Waarom zijn koffiemachine zo populair?

Next Article

Hoe Verras Je Iemand met de Perfecte Kaart?

You might be interested in …